- Alles
- Shorter posts, the-power-of-storytelling
Hallo februari!
St. Tryphon – het begin van het snoeiseizoen voor wijnstokken Gisteren kregen we bezoek van een paar gelijkgestemde vrouwen van het Bulgaarse Wijnhuis. We openden een paar flessen van verschillende
Lees meer
Bulgaarse sterren: Gergana en Elitsa
Beide dames gaan naar het sterrenrestaurant De Gieser Wildeman Culinair genieten waar je je thuis voelt. Bijzondere gerechten, geleid door de seizoenen, gecombineerd met een lekkere fles wijn op tafel.
Lees meer
Het is tijd voor wijn!
Drink een glas andere wijn! Reserveer een wijntafel aan huis of op locatie Bekijk de mogelijkheden en reserveer je gewenste datum. Leer wijn proeven en geniet van een intrigerende, evenwichtige
Lees meer
Afscheid van januari
Afscheid nemen van januari Was het de perfecte fles voor lange, donkere januari-avonden? Absoluut. Sprankelend goudkleurig, het heeft een fenomenaal meerlagig aromatisch palet met kruidige tonen. De body is sappig
Lees meer