Beide dames gaan naar het sterrenrestaurant De Gieser Wildeman

Syrah Elitsa Bratanov & Gergana Tsarev brod & De Gieser Wildeman

Culinair genieten, waar u zich thuis voelt. Bijzondere gerechten, geleid door de seizoenen, gecombineerd met een lekkere fles wijn op tafel. Deze keer is het ook met twee Bulgaarse sterren: Gergana en Elitsa. Beide dames gaan naar het Michelinsterrenrestaurant De Gieser Wildeman.

Meesterchef René Tichelaar staat bekend om zijn subtiel genuanceerde keuken op basis van verse lokale groenten. Gasten kunnen genieten van deze lekkernijen in een warme en informele setting, gecombineerd met een wijnkaart die is samengesteld door Wijnmeester Danny Dwarswaard.

Ga met me mee op een korte rondleiding door het restaurant en neem een kijkje in de wijnkelder, die – voor het geval er nog enige twijfel mocht bestaan – alleen maar onderstreept dat de grootsheid van dingen schuilt in de kleine details.

Wij nodigen u uit om onze selectie te bekijken, en als u suggesties heeft voor wijnen die u graag op voorraad wilt hebben, laat het ons dan weten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.