Joana's keuken

Bulgaarse Kaas Dip

Ik vind deze dip lekker met rauwe wortelen en komkommers, in stokjes gesneden, of met radijsjes om in te dippen. Ik maak het een beetje dunner als ik het serveer met geroosterde groenten.

Wijn suggestie

Tsarev Brod Riesling Amber Oogst

Joana's keuken

Aardappelgratin Dauphinois

Wie houdt er niet van warme gesmolten gele kaas?
Of ze nu in plakjes of heel zijn, ik vind ze lekker op die manier – zolang ze maar een zachte warme kern en een zeer knapperige korst hebben.
Er is echter één aardappelgratin die van tevoren kan worden bereid en zelfs wordt aanbevolen om af te koelen voor het serveren.

Wijn suggestie

BRATANOV 3-BLEND WIT Chardonnay & Viognier & Tamyanka

Joana's keuken

Langzaam gegaarde runderribbetjes in wijn en kachamak met gele kaas

Langzaam koken is geweldig voor koude dagen. Het creëert een gezelliger gevoel met de stemming voor comfort food. Een die je niet anders kunt dan delen en, terwijl je jezelf een glas rode wijn inschenkt, proost op iedereen, maar niet uit traagheid, maar omdat je van ze houdt.

Wijn suggestie

BRATANOV 3-BLEND RODE Merlot & Cabernet Franc & Rubin

Joana's keuken

Crackers met kaas en kruiden

Als ik met vrienden samenkom voor een glas wijn, ben ik vaak van plan om iets knapperigs te bereiden om van te snacken voor de hoofdmaaltijd of liever terwijl iedereen bij elkaar is.

Wijn suggestie

BRATANOV Rosé Pamplemousse

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.