Hey! Leuk dat je er bent. Ik heb zo’n vermoeden dat je een grote fan bent van avonturen. In elk geval hebben we al iets gemeen en dat is dat je waarschijnlijk net zoveel van de heerlijke gefermenteerde druivennectar houdt als ik.

Ik ben een onafhankelijke regionale wijnimporteur en schrijver, gedreven door een passie voor wijn, reizen en ontdekken. Voortdurend op zoek naar kennis en nieuwe ervaringen, vind ik het leuk om de wereld van wijn met anderen te delen. Hoewel mijn weg naar de wijnindustrie onverwacht was, heeft het me de vrijheid gegeven om mijn visie op ondernemerschap na te streven en mijn erfgoed uit te drukken door middel van wijn.

De afgelopen 15 jaar was ik als wijnliefhebber erg betrokken bij Bulgarije. Nu ik naar Nederland ben verhuisd, heb ik de komende vijf jaar een diepe waardering ontwikkeld voor het Bulgaarse terroir en houd ik alle bestaande Bulgaarse wijnhuizen nauwlettend in de gaten. Wijn en de band met het land fascineren me, omdat ze kunstzinnigheid, filosofie en een levendige levensstijl belichamen. Ik moet er nog veel over leren, maar ik geniet echt van dit wijnavontuur.

Mijn missie omvat twee doelen:

Ten eerste ga ik laten zien dat de kleine dingen ertoe doen. Ik wil de charme en kwaliteit van kleinschalige wijnhuizen, samen met hun boeiende verhalen, aan meer mensen in Nederland laten zien, in de hoop dat ook zij er verliefd op worden.

Ten tweede wil ik het geloof vernietigen dat het onbekend maakt onbemind. Ik help wijnliefhebbers bij het ontdekken en proeven van uitzonderlijke wijnen, gemaakt voor elke gelegenheid, portemonnee en ziel.

Ga met me mee op deze opmerkelijke wijnreis, waarbij elke fles een boodschap bevat die voorbestemd is om een blijvende herinnering achter te laten. Waardeer het kleinere, weg met het massieve!

Laten we de symbiose van wijn, eten en goed gezelschap vieren – want deze momenten creëren de meest onvergetelijke ervaringen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.